Здраве

Здраве

Здравно осигуряване в Токуда болница

Живот

Живот

Защитете вашето семейство и близки

Сигурност

Сигурност

Застраховка на вашият автомобил и имущество

 

Здравни застраховки

Здравна застраховка

Изпратете следната информация , за да получите индивидуална оферта за здравна застраховка.

 

ИНДИВИДУАЛНИ КЛИЕНТИ

Здравните застраховки за индивидуални клиенти се отбягват от повечето застрахователи. За това сме подбрали за индивидуалните и семейни клиенти здравните застраховки на застрахователна компания Уника. Здравноосигурителните пакети са :

С оглед да Ви насочим към правилният избор и да Ви разработим индивидуална оферта , молим да ни изпратите по мейл данни- 3 имена , дата на раждане, както и информация дали сте здравно осигурен. На база на тези данни ще Ви изпратим по мейл предварителна оферта , след което ,при прецизиране на параметрите и Вашето здравословно състояние ще получите окончателнта оферта.

Може да се запознаете с Общите условия по тази застраховка , с оглед да се информирате по-подробно за покрити и изключени рискове , както и за някои особености при обслужване.

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

При здравно застраховане на персонала , като към тях могат да бъдат включени и членове на семействата , ще ползвате значителни отстъпки в зависимост от броя на застрахованите лица. Също така някои от покритията са валидни само при над 10 застраховани лица.

 

Total Views: 10125 ,